Prickigt och läsbart

Vi börjar från vänster. Alltid du av debutanten Pernilla Alm (skrivarmamma) är en bladvändare med en lika enkel som knivskarp intrig. Ungdomskärleken flyttar in i samma villaområde och som av en slump mötas de tu…..

Stora boken om byggnadsvård fick åka med hem när vi var i byggnadsvårdsparadiset Gysinge . Det är en tjockis med massor av godis i. Tips, tankar och rättesnören. Jag tar den med en nypa salt. Är ju inte nån fanatiker och jag väljer vilka godbitar jag gillar och inte. Men boken är härlig och har man en gammal 1800-talsgård under renovering, ja då är den oumbärlig :)

Allt om mats julkokbok-ska vi snacka grisfötter redan? Nej, men snart är det lagligt att börja julmysa. Lyssna på julmusik och bläddra bland inspirerande bilder. Tänka på alla islyktor man ska göra, vilka julgotter som ska bakas, hur granen ska kläs och vilka böcker man ska önska sig av tomten :)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>