Underskatta aldrig en försmådd kvinna

En försmådd kvinnas hämnd, ja det är temat i min novell: Skrattar bäst som skrattar sist, som är publicerad i det senaste numret av Hemmets veckotidning. Jag antar att det bor en förslagen och revanschsugen kvinna någonstans där inne i mitt hjärnkontor :) Jag hade riktigt kul när jag skrev den, och jag hoppas att den ska ge någon en skön avkopplad stund och kanske ett och annat skratt. Då är jag nöjd. Trevlig läsning!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>