Vår i växthuset-Hus och Hem trädgård


Jag skulle så gärna vilja ha ett växthus, fullt av tomatplantor, örter, gurkor, chili,
vitlök och varför inte vindruvor? Om jag sen kunde äta middag där med goda vänner,
så gjorde det inte ett dugg. Ett växthus som man bara drömmer om, har Eva och Ulf i Vekhyttan. Till på köpet så bor de i en underbar gammal skola (jag blev helt grön när jag var där. Avundens friska färg ;) ). Fotografen Karin Foberg och jag hälsade på i maj förra året. Ni kan läsa om det hele i senaste numret av Hus och Hem trädgård. Bara att börja samla gamla fönster och sen sätta igång!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>